Öppen dörr

Bli medlem hos oss

Så här går det till när du vill bli medlem hos oss:

Steg ett

Du kontaktar oss. Den första kontakten sker oftast per telefon. Vår LSS-ansvarige, Annelie Söderström berättar gärna om oss och vad vi kan erbjuda dig. Du når henne på telefon 036-38 70 91 eller per e-post: annelie.soderstrom@kooperativet-olja.se.

Steg två

Om du vill gå vidare bokar ni tid för ett personligt möte där du får möjlighet att berätta om dina önskemål och ställa frågor. Du bestämmer själv var det passar dig bäst att mötas – hemma hos dig eller på vårt kontor. Mötet är helt kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Steg tre

Tänk i lugn och ro igenom om vi är rätt alternativ för dig innan du fattar ditt beslut. Vi ser under tiden över våra möjligheter att bli en bra assistansanordnare för dig.

Steg fyra

När du har bestämt dig för att ge oss förtroende att sköta din assistans fyller du i en medlemsansökan och skickar in den till oss.

Steg fem

Efter att din ansökan blivit godkänd av vår styrelse skriver vi ett avtal om vårt framtida samarbete.

Vi sköter det praktiska och meddelar Försäkringskassan om att du valt oss som anordnare. Tillsammans bestämmer vi tidpunkt för när vi ska ta över som anordnare.

Steg sex

Tillsammans bestämmer vi vem som ska vara arbetsledare, du själv eller någon vi utser tillsammans.

Annelie Söderström, LSS-koordinator

Bli medlem hos oss

Vill även du bli medlem hos oss? Låt oss berätta vad vi kan göra för dig. Kontakta Annelie Söderström, tfn. 036-38 70 91 eller per e-post: annelie.soderstrom@kooperativet-olja.se

(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)