Bilder på tre av våra uppdragsgivare

Uppdragsgivare berättar

Kooperativet OLJA vänder sig uppdragsgivare i alla åldrar. Om du är ensamstående, har familj eller ett barn med funktionsnedsättning spelar ingen roll. Vi finns till för dig och tillsammans med dig bygger vi upp och anpassar assistansen efter dina behov.

Nedan kan du läsa hur tre av våra uppdragsgivare upplever Kooperativet OLJA och samarbetet med oss.

 • Wendela
  Vi som familj är mycket nöjda med OLJA som assistansanordnare. Vi var tidigare med i ett annat assistansbolag där man lovade guld och gröna skogar men höll absolut inte måttet i någonting. Vi valde därför ett assistansbolag som vi tyckte hade
  Wendela
 • Jeanette Martinsson
  – Jag har varit så nöjd med alla på Olja, säger Jeanette med ett leende. Jag har haft sån tur att jag fått tag på så bra personal som kan hjälpa mig på rätt sätt. Assistansen betyder allt för mig! Den ger mig livskvalitet och trygghet.
  Jeanette Martinsson
 • Adam Wessman Ek
  – Jag ser inga gränser för mina möjligheter att påverka min assistans i Kooperativet OLJA, säger Adam Wessman Ek. De som jobbar på Kooperativet OLJA kan väldigt mycket så jag känner mig trygg. Jag bestämmer själv vem jag vill anställa. Om jag behöver det finns det alltid någon som kan hjälpa mig.Här kommer lite text om vad Adam tycker om Olja.
  Adam Wessman Ek
Annelie Söderström, LSS-koordinator

Bli medlem hos oss

Vill även du bli medlem hos oss? Låt oss berätta vad vi kan göra för dig. Kontakta Annelie Söderström, tfn. 036-38 70 91 eller per e-post: annelie.soderstrom@kooperativet-olja.se

(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)