Vägvisare illustration

Varför välja oss

Vi är en erfaren assistansanordnare som strävar efter att ge dig personlig assistans med hög kvalitet. I nära samarbete med dig formar vi den assistans som passar dina behov och önskemål. Vårt mål är att du ska vara nöjd.

Vi stöttar dig i de olika situationer som kan uppstå i din assistans genom hela livet. I nära samarbete med  dig gör vi vad vi kan för tillgodose dina behov och önskemål. Vårt mål är att du ska vara nöjd med din personliga assistans.

Vid behov kan vi även erbjuda juridisk rådgivning och stöd.

För oss är du viktigast och därför drivs vi som ett kooperativt företag som inte har intresse av att gå med vinst. Hela din assistansersättning går till din personliga assistans. Du är med och påverkar ekonomin och har full insyn i hur pengarna för din assistans används.

Att du kan leva det liv du vill leva är det viktigaste för oss. Det är dina personliga assistenter som gör det möjligt och du väljer själv vem du vill anställa.

Dina personliga assistenter får en bra lön, goda anställningsvillkor och försäkringar. Vi erbjuder friskvård till alla våra anställda, oavsett om arbetstiden är på hel- eller deltid.
   
Varje anställd person är en viktig medarbetare med behov av att utvecklas och se nya möjligheter i sitt arbete. Därför erbjuder vi förutom grundutbildningar vid nyanställningar ett brett utbud av utbildningar och föreläsningar.

LSS-rådgivning

Hos oss kan du få personlig LSS-rådgivning. Vår LSS-ansvarige, Annelie Söderström, har många års erfarenhet av arbete med handläggning av assistansersättning, vårdbidrag, handikappersättning och bilstöd på Försäkringskassan. Annelie kan hjälpa dig med utformandet av din assistans och att driva omprövnings- och överklagandeprocesser.

(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)